Min dag

Idag  vaknade jag klockan 7:30. Gick upp och tog på mig kläderna. Åt en ordentlig frukost bestående av ostsmörgås + ett glas mjölk.

Borstade mina tänder , tog på mig ytterkläderna och åkte in till Kil med personal för att fortsätta färden därifrån med bussen mot Forshaga. När jag sitter på bussen känner jag hur nervös jag är. Idag är dagen då jag ska spela min första riktiga Fotbollsmatch i Sverige.

Åker i 20 minuter ,sen är jag framme vid skolan i Forshaga. Träffar mina kamrater på utsidan och vi går tillsammans in och börjar våren första lektion som är matte .

Idag har vi prov, men eftersom mina tankar hela tiden finns på fotbollsplanen har jag mycket svårt att koncentrera mig. Klockan går sakta men säkert och snart är skoldagen slut. Åker till Ilanda där matchen ska vara. Är så nervös att mina ben skakar.

Jag tror att jag inte är så duktig på fotboll och att det ska gå illa men idag får jag motsatsen bevisad för mig. Jag spelar jättebra och vi vinner överlägset med 5-2. KBK och jag har lyckats med det otänkbara: att slå Hertzöga. Jag åker hem med en stor seger i mitt hjärta!

 

Please follow and like us:

7 svar på ”Min dag”

  1. Bra Vahid!!! Du är så duktig på fotboll. Den känslan efter seger i en match, den är en glädjande känsla. Jag hoppas du har mer segrar i ditt liv och fotbollen.

  2. bra jobbat Wahid jan det är en stor äran for oss som du vinner på fotbollsspel men inte har stress innan börjar du spelet.Lycka till

  3. Hej Vahid! När jag läste texten fick jag veta mer om dig. Du är jätteduktig att spela fotboll. Fortsätt med det. Jag hoppas att du kommer att bli en bra fotbollsspelare. Lycka till!

  4. Jättebra skrivet! Jag har läst dina kommentarer och jag håller med. Det behöver jag inte skriva. Hoppas du blir en fotbollsspelare! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »