Drömmen om snö blev sann

När jag var liten i Iran, då var min största dröm att kunna åka skidor en dag, men tyvärr var det inte möjligt att åka i Iran, eftersom jag inte hade några skidor, det var för lite snö och det inte var en tradition i Iran att åka skidor. Jag blev intresserad när jag såg skidåkning på tv.

Nu bor jag i Sverige och som tur är det finns många skidbackar runt om i Sverige, som man kan åka skidor i. Man kan även åka skridskor. Den första gången som vi åkte  skidor med mina kompisar i Deje, var förra året.

Då hade jag en mycket bra känsla och det var jättesvårt för mig och mina vänner att åka skidor. I början ramlade jag flertalet gånger tills jag lärde mig men i alla fall var det roligt och fantastiskt.

Nu har skidåkning blivit min största favorit och jag njuter verkligen av att åka skidor. Nu väntar jag på snö så att jag kan åka skidor.

Please follow and like us:

Ett svar på ”Drömmen om snö blev sann”

  1. Jag bliv glad att du uppnådde din önskan och nu du kan åka skidor .Hur känner du just nu bror ? för att nu är det vinter och det finns mycket snön.Jag har en förslag för dig som du blir jätte glad okej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »