Hoppet om livet

Det var länge sedan jag och mina kompisar passerade över en bro. Hux flux föll jag i älven, mina kompisar och några personer som samlades där sa till mig: “Vi kan inte hjälpa dig och vi kan inte rädda dig.” Och sen sa de till mig: “Du kommer att dö”. Slutligen struntade jag i dem och lyssnade inte på dem och sen fortsatte jag simningen “. Emellertid kunde jag inte simma men jag försökte”. Slutligen nådde jag stranden och räddade mig själv “. När jag kom upp från vattnet sa jag till dem: “Man måste försöka och försöka hela livet”. Att våga och försöka har drivit mig att göra nya saker i livet som har lett mig in på nya spännande vägar. Våga prova nya vägar i livet!

Please follow and like us:

11 svar på ”Hoppet om livet”

  1. Fantastiskt skrivet!!! Livet är en äventyrlig färd att man lär sig många nya saker; men beror på val som man väljer. Din upplevelse är en lektion för oss som hamnar denna situation.

    1. Than you so much my dear brother that you wrote your comment! Yes you are allright that life is full of adventurous.

  2. Det var bästa ord när jag läste din text Nickqadam att man alltid ska försöka och jag håller med om det. Lycka till i framtiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »