Min framtidsdröm

Jag gillar att handla, både köpa och sälja. Jag hoppas att kunna öppna mitt eget företag i framtiden. Jag kommer först att tjäna lite mer pengar för att kunna öppna mitt eget företag. Där jag ska sälja saker online. Kanske blir det en onlineklädbutik.

I Syrien arbetade jag med att sy och sälja kläder och det var ett tungt arbete. Jag gick i skolan i fem år i Syrien och jag började jobba när jag var 11 år. Jag tycker om att arbeta. 

Nu bor jag i Sverige och jag lär mig svenska. Jag kom hit när jag var 17 år. Jag längtar efter att få arbeta igen. När jag lärt mig språket kommer jag att söka jobb och arbeta. Jag skulle bli jätteglad om jag får mitt eget företag i framtiden.

/Shawkat

Please follow and like us:

7 svar på ”Min framtidsdröm”

  1. Hej Shawkat
    Hur kändes det när du arbetade som barn?
    Hur många timmar jobbade du?
    Jag har ett tips till dig, Du skaffar en utbildning och fortsätter att uppnå dina mål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »