Mer MMA åt folket

Jag är mycket intresserad av att titta på boxning, kickboxning, olika typer av brottning och naturligtvis är sporten som förenar alla dessa tekniker MMA. MMA är den sport jag tittar oftast på och ikväll är det UFC Vegas4 som jag verkligen vill titta på. Min favoritkämpe Dustin Poirier kommer att uppträda där. Han kommer att slåss mot Dan Hooker. Denna kamp kommer att bli mycket svår för Dustin men jag hoppas att han vinner. Han är en mycket populär fighter i MMA.

Matchen börjar kl 01.00 på natten. Jag förstår faktiskt inte varför de lägger matchen på natten. Bara för att se fem ronder måste jag vara vaken till två på natten. Men det är som det är…

Dustin har fem segrar i rad. Om han vinner denna kamp kommer han att slåss om mästarbältet i lättvikt.

/MMA lover

Please follow and like us:

2 svar på ”Mer MMA åt folket”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »