Jag vill ha en åsna

Jag tycker inte om hundar. I Sverige finns många och nästan alla har en eller flera faktiskt. Jag tycker att de är tråkiga eftersom de finns var som helst. Jag ser dem på bussen, tåget, torget, på gatan,  i parker och även i skolan. Jag menar inte att jag hatar hundar men jag vill inte träffa dem.

Jag tycker om åsnor och vill ha en som ett husdjur. Jag tycker att åsnor är roliga och mycket hårt arbetande och har hjälpt människor redan för länge sen och var användbara för utvecklingen av ett samhälle. Jag tror att människor var utdöda om det inte fanns åsnor. Verkligen, varför är åsnornas ställning i samhället så låg?

/Hassan

Please follow and like us:

5 svar på ”Jag vill ha en åsna”

  1. Hejsan!
    Visste du att du inte kan ha en åsna hemma?
    Så tänk att det finns många djur du kan ha hemma, till exempel en katt eller en kanin.

  2. Hej Hassan!
    Jag håller med dig att åsnor är mycket hårt arbetande och har hjälpt människor men det var tidigare det användbart med åsnor men nuförtiden behöver vi inte åsnorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »