Vi kan göra mer för miljön

I artikeln “Kan man kompensera för miljöförstöring“ (Miljötrender 4/11-14) skriver Jesper Persson om att man kan vara vän av miljön.

Han säger att människor förstör miljön med sina åtgärder utan att kompensera för det. Exempelvis byggs det nya byggnader och då avverkas träden. Man måste ge vad att som togs av naturen.

Persson menar att det går att man har ekonomiska planeringar eller politik med minst miljöförstöring.   

Han tycker att en del av problemet är att man inte utför direktiven i några av länderna i Europa. Det finns det ingen långsiktig planering för att genomföra dem eller man blundar för dem för att nå sina mål.

Artikelförfattaren skriver att varje kommun i Sverige har sina planering och att det inte finns någon generell planering för att hjälpa miljön. Kommunerna följer sina syften utan att ha uppmärksamhet för miljön.    

En kommentar till “Vi kan göra mer för miljön”

  1. Nämen Mustafa!!! Du har skrivit skitbra referat. Jag visste att du kan göra sådan saker. Jag kan bara säga du är asduktig. Ni som tänker vilken konstig kommentar det är, ni har rätt men jag skiter i det. Savage pojke😎😎

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *