Hossein has a dream

Min enda dröm

Över hela världen finns det många människor, djur, fåglar, insekter och andra växter som lever i världen. I många länder blir miljön sämre och sämre varje år. Luftföroreningen är farligt för uppväxtmiljö och allt som lever i världen.

Min dröm är att alla människor samlas och stoppar miljöförstöringen och istället tänker på miljövården. Till exempel de ska inte bränna sopor och annat i naturen för det är miljöfarligt och inte kasta någonting i naturen heller för plasterna förmultnar inte snabbt. Det finns många djur och fåglar som lever i naturen. När de äter plasterna kan de inte sköta matsmältningen och sedan dör de.

Man ska absolut inte kasta någonting i vattnet för att alla plasterna samlas i oceanen och det finns många fiskar och amfibier som lever i vattnet. Det är farligt för näringskedjan också tror jag.

När jag går in på Facebook så upptäcker jag att det finns många katastrofer i världen. En del exploderande bomber i Kabul där många människor dör och skadas.

I många länder svälter flera miljoner människor  i världen och flera miljoner riskerar att dö av svält för att inte får i sig näring under lång tid.
Min dröm är  en värld utan svält och krig där alla människor lever tillsammans i fred.

Jag har en dröm att vi människor lyckas skapa fred en dag och att de inte blir dömda utifrån hudfärg, tro, sexuell läggning eller identitet utan efter måttet på deras karaktär.
Alla människor är som en snöflinga. Alla med ett unikt öde men på väg mot samma håll.

Please follow and like us:

5 svar på ”Hossein has a dream”

  1. Hej Hossien! Det är en fantastisk presentation och jag håller med dig bror. Vi måste kämpa för din dröm.✌️

  2. Tja Ahmad Shah!
    Tack för dina fina ord!
    Jorden är mycket gammal och det finns bara en. Vi människor måste vara rädda om jorden. Utan jorden kan vi inte leva. Det är bra att vi människor lever tillsammans som vänner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »