13 svar på ”Vi ska till Stockholm!”

  1. Vad bra! Jag vill tacka alla elever som försökte alltid att skriva meningsfulla saker och gjorde sitt bästa. Det gjorde mig glad att vår blogg gick vidare till final. Jag vill tacka Johan Andersson som försöker alltid att göra bästa som han kan göra. Tack så mycket ☺☺☺☺☺

  2. If you try, you can fly. Vi alla elever gjorde det och vi får Insha Allah våra jobbs belöning. Vi ses i Stockholm.

  3. Ingen smärta, ingen vinst. Vi försökte så hårt och nu vinner vi och jag stolt över oss alla. Stort grattis, allihopa.

  4. Yes! Jag är stolt över oss, vi kämpar bra. Jag är säker att vi kommer vinna de där tjugotusen kronorna. 😂😂😂😂😂

  5. Hi☀️I’m so happy for you; and I’m proud. I think it’s great that you’re going to Stockholm. You are amazing people, everyone of you. Wish you a great time in Stockholm. Jag är så glad för er, och stolt. Ni är verkligen fantastiska personer. Lycka till i Stockholm!
    Your English Teacher in Kil,
    Helene Persson❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »