Recension: “Thunder in my Heart” – En jättebra serie om kärlek och livets svårigheter

“Thunder in my heart” är en jättebra serie om kärlek och svåra relationer. Sigge, huvudpersonen, har en massa problem – bråk med sin pappa, en otrogen pojkvän, mamma som mår dåligt, inget jobb och ingen bostad. Skådespelarna är fantastiska och serien är viktig för att den visar hur svårt det kan vara att vara ung idag.

Sam och Sigge i "Thunder in my heart" BILD: Viaplay ClipSource
Sam och Sigge i “Thunder in my heart”
BILD: Viaplay ClipSource

Thunder in my heart är en serie om kärlek och relationer. Handlingen utspelar sig i nutid i Stockholms förorter. Huvudpersonen Sigge har många problem. Hon har brutit kontakten med sin pappa Stefan, hennes pojkvän är otrogen, hennes mamma mår jättedåligt efter separationen från Stefan och dessutom har Sigge fått sparken från sitt jobb och måste flytta från sin lägenhet.

Sigge har en mycket yngre lillebror, Benjamin, som hon bryr sig jättemycket om. Han vill träffa sin pappa men mamman vill inte det eftersom Stefan inte är pålitlig. Sigge har också två bästa vänner, Sam och Toni. Sam är kär i Sigge men det förstår inte Sigge. Toni är homosexuell och olyckligt förälskad.

Amy Deasismont som spelar Sigge gör en fantastisk prestation. Hon visar vilka problem unga människor kan ha idag. Sam spelas av Alexander Abdallah och han gör det också otroligt bra. Sam är jättesnäll mot alla och tar stort ansvar för sin sjuka pappa. Toni som spelas av Julia Lyskova visar alltid sina känslor och hon är helt accepterad för sin homosexualitet. Den person man tycker minst om är Stefan som spelas av Gustaf Hammarsten. Han är konstig, dum och kan inte säga förlåt.

Thunder in my heart är en otroligt bra serie. Den är viktig för att den visar hur det är att vara ung idag, hur svårt det kan vara med kärlek och hur viktigt det är att bli accepterad som den man är. En serie som alla unga och vuxna borde se.

Av: Ayah, Hanan, Sonita, Muzgan, Zahra, Rama, Osman, Muhammed, Omid, Wais och Saed

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »