Samsons brev till Jan Eliasson

Hej Jan!

Jag hoppas att det är helt okej med  dig nu. Förra vecka vi gick till museum i Karlstad med våra lärare och med mina klasskamrater och då såg jag din bild där. Jag läste den lilla informationen som skrivits om dig bredvid din bild. Sedan läste jag mer text på Wikipedia och andra många sidor och då fick jag en bra bild av dig. Det var väldigt intressant.

Jag och Jan på Värmlands Museum

 Vem finns idag som bryr sig om andra? Du är en duktig och moralisk person eftersom du bryr dig mycket om andra, framför allt som barnen.

Jan kom snälla och berätta lite om din historia över hela världen. Eftersom många människor kan lära sig bra saker från din historia.

Fortsätt!

Vänliga hälsningar

Samsom

Please follow and like us:

Ett svar på ”Samsons brev till Jan Eliasson”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »