Khan Aghas brev till Asma Jahangir

Hej Asma!

Jag vet att du inte lever, men igen jag vill säga hej till dig. Det är så sorgligt att en fantastisk person som du dör. Du var en bra person. Jag uppskattar vad du har gjort för Pakistans kvinnor och barns rättigheter. Det är väldigt svårt att stå upp mot diktatorer.

Jag och Asma på Värmlands Museum

Men du gav inte upp. Även om du har suttit i fängelse. Du var aldrig rädd. Du har ändrat omöjlighet till möjlighet. Precis som du hjälpte Safia Bibi som våldtogs av sin arbetsgivare och hans son. Pakistans domstol skulle straffa dem, men i stället för att straffa dem, har de straffat Safia Bibi. Du tog hennes ärende till högsta domstolen och gav henne rättvisa.

I slutet av mitt brev vill jag säga till de som vill förändra situationen eller världen: Följ advokat Asma. Hon är en förebild för er.

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »