Brev till Jan Eliasson

Deje, 2018-05-07

Hej Jan

Jag och Jan på Värmlands Museum

Jag hoppas att du mår bra. Jag heter Kidane och kommer från Eritrea. Just nu bor jag i Deje som ligger i ditt hemland. Förra veckan var vi vid ett skolbesök på museet i Karlstad. Där såg jag din bild och texten om dig.

Det verkar spännande att jobba som fredsmäklare. Det är verkligen svårt att komma överens med olika politiker som bråkar med varandra. Jag skulle gärna lära av dina erfarenheter för att jag kommer från ett land där det inte finns mänskliga rättigheter. Det var därför att jag flydde från Eritrea. Är det möjligt att jag får ha ett samtal med dig? Just nu behövs det personer som dig.

Med vänlig hälsning,
Kidane

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »