Monalisas personliga brev

8 maj 2018

Hej!

Mitt namn är Monalisa Okubay och är 18 år gammal och bor i Kil i Värmlands län.

Jag Kommer från Eritrea och har bott i Sverige i 2,5 år. Jag har gått 8-årig grundskola i Eritrea från 2007–2015. Jag kom till Sverige i slutet av 2015.

Just nu studerar jag NO-ämnen, svenska och engelska på Forshagaakademin i Forshaga. Min önskan inför framtiden är att jag skulle vilja bli något inom handel, ekonomi eller naturvetenskap. Fram till studenten är jag intresserad av att arbeta hos er under helger och somrar.

På fritiden brukar jag läsa olika böcker, spela basket och jag brukar att träffa mina kompisar. Jag har inte fått något sommarjobb än men Jag vill gärna jobba under sommarlovet och därför skickar jag det här brevet.

Jag hoppas att jag väckt ert intresse för mig och ser fram emot att ni hör av er. Om ni har något ledig jobb ser jag fram emot att träffa er och berätta mer om mig själv.

Jag hoppas få presentera mig mer på en intervju.

Med vänlig hälsningar

Monalisa Okubay .

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »