Olycklig kärlek

Det finns en tjej i mitt liv och hon berör mig så djupt. Jag kände direkt att mitt hjärta började bulta när jag såg vilket vackert leende, ögon och hår hon hade. Jag tänker på tjejen varje dag innan skolan och efter skolanJag drömmer även om henne.

Men en dag såg jag att hon kom och höll en kille i handen. Jag trodde inte det var sant!

Jag blev så arg och ledsen. Mina känslor började snurra, jag trodde jag skulle svimma, tårarna började rinna nedför mina kinder

och jag ville inte mina kamrater och de andra på skolan skulle se detta. Jag sprang fort in på skoltoaletten och grät, jag kunde nästan inte andas, fick svårt att få luft. Jag ställde mig framför spegeln och grät. Jag tänkte vad ska jag ta med till? Hur ska jag orka se på tjejen jag älskar att komma och gå med en annan kille? Tårarna rann och rann nedför mina kinder. Men så småningom tog jag ett djupt andetag och tänkte att jag måste försöka glömma tjejen. Men jag vet att det inte kommer att gå att glömma den tjejen, för när jag tänker på henne gör det ont i hela mitt hjärta, för att jag är kär i henne!

Jag vet att det finns tusen andra tjejer men det finns bara denna tjej för mig. Jag kommer att vänta, för jag hoppas på att hon en dag kommer till mig!

Ni som inte tror på det, förstår inte hur starka mina känslor är för henne! Detta kan leda till att jag kommer att förbli ensam, det är mitt val och känns rätt för mig.

Jag känner att jag vill ha den RÄTTA tjejen inte byta tjejer. Livet för mig är att få leva tillsammans med den tjejen jag ÄLSKAR.

Jag vill att killen hon gick med hand i hand kommer att finna någon annan och då är mitt hopp att vi kommer att få vara tillsammans för alltid. Det är i alla fall min dröm och jag hoppas att den kommer att uppfyllas.

”I hjärtat finns ett rum

Som bara är för dig.

Och var jag än tar plats

Så finns du här hos mig”

Please follow and like us:

6 svar på ”Olycklig kärlek”

  1. Hej Vahid! Det är så fin text. Och det är kort men mycket bra sammanfattning av dina känslor. Jag hoppas att du kommer får ett bra liv!❤👌

  2. Hey Vahid! När jag läste texten då fick jag veta mer om dig. Jag tycker du är jätteduktig och fortsätt och skriva så.❤️❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »