Alla flyktingar måste få asyl eller bli bra behandlade

I detta brev hade jag tänkt att berätta lite om flyktingar och en del i mitt liv som jag lärt mig mycket utav. Allt har sin början och så här börjar detta brev samt ett beroende.
Det är inte lätt att vara flykting i ett land eller i olika länder. Men när en människa blir flykting för att den blir illa behandlad i sitt hemland på grund av till exempel krig, religion eller politisk uppfattning. Man tvingas att fly till annat länder. Då måste alla flyktingar få asyl eller bli bra behandlade. Därför känner jag att många svenska människor hatar flyktingar och många gör det obehagligt för flyktingar och diskriminerar människor pga hudfärg, hårfärg etc.

Dessutom tror alla svenska människor tror att alla flyktingar är terrorister, håller på med droger, dricker mycket alkohol, röker cigaretter och är våldsamma etc. De klagar på flera saker. Visst kan man röka cigaretter, men jag håller inte med om att flyktingar är terrorister eller håller på med droger etc. Framförallt tänk på de flyktingar som inte är terrorister, eller håller på med droger och våld.

Det viktiga att respektera både flyktingar och dem som inte är flyktingar. För att stoppa orättvisor och diskriminering.

Men vad måste man göra för att bli accepterad och att trivas bra i Sverige?
//Samsom

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »