4 svar på ”Boken om Ali”

  1. Jättebra presentation du har skrivit brorsan men det är jättebedrövligt. Det är jättesvårt när man förlorar sin far. Särskilt när man är liten för då kan man inte göra nånting i Afganistanssituationen! De barnen som inte har pappa och de är små och de förlorade sina fäder, det blir väldigt svårt. Jag känner dig brorsan för att jag är som dig. Men nu är du här i Sverige, du är fri och du har fritt liv här och du kan skapa din framtid och nå i ditt mål. Det finns mänskliga rättigheter och snälla människor här och de kan hjälpa oss att gå skolan och fortsätta skolan. Inte vara bekymrad, allt ska bli bra brorsan! Lycka till brorJan.

  2. Bra Ali! Du har skrivit jätte bra text försöka att bli mer bra. Om du försöker du kan flyga. Lycka till bror.

  3. Hej Ali! Det var tråkigt att läsa att din pappa har gått bort. Jag hoppas att du, din bror och mamma får ett bra liv. Lycka till med allt min kompis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »