När jag mötte en kobra

En gång var jag i ett gammalt område där människor samlas. Det var en eftermiddag och jag skulle gå ut hemifrån från bakdörren. Plötsligt hörde jag ett väsande och vibrerande ljud. När jag kollade så såg jag att det var en orm. Den stod rakt upp och jag såg tungan. Jag förstod att det var en kobra. Jag blev jätterädd och sprang därifrån tillbaka hem. Jag sa till min farbror att jag hade sett en orm vid bakdörren. Han frågade mig “är du säker på att du såg en orm?” och jag svarade “ja det var en orm”.

Nästa dag på morgonen var det en man som hade sett en orm och han hade ropat till sin son och sagt “kom det är en orm här på vägen”. Sen gick han hem och hämtade pistolen för att skjuta ormen. Sen sköt han ormen i huvudet och ormen ramlade på marken. Sedan kom några personer som höll på med att bygga en mur vid samlingsplatsen och de slog ormen med en spade.

Please follow and like us:

9 svar på ”När jag mötte en kobra”

  1. Vilken skrämmande berättelse. Jag tror om du ser ett rep nu kanske du ska vara rädd eller hur, Ahmad bror?

  2. Vilket spännande minne! Det var bra att du flydde därifrån annars hade ormen stuckit dig och då hade det gjort jätteont.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »