Nya elever presenterar sig

Hej!
Jag heter Yasin Shafai. Jag är 16 år gammal och kommer från Afghanistan. Jag älskar att jobba och jag har jobbat på golfbanan i Kil. Jag har bott en månad i Deje. Innan dess bodde jag i Kil .
På fritiden spelar jag fotboll och umgås med mina vänner. I år började jag på Forshagaakademin. Min favoritmat är pizza och jag är 170 cm lång och väger 61 kg. Mina ögon och mitt hår är svart och min bästa vän heter Ehsan. Han är ganska rolig.
Det här var lite om mig.

Mohammad Yasin Shafai

Yasin presenterar sig

Hej!
Jag heter Ehsan Hussaini och jag är 17 år gammal och kommer från Afghanistan. Jag har tre bröder, en i Sverige och två i Afghanistan. Jag bor i Fagerås med min mamma och min bror Zabi. Jag går på Forshagaakademin på språkintroduktions- programmet. Det är ungefär fyra år som jag bott i Sverige. På min fritid spelar jag spel, tittar på film och umgås med mina vänner. Min favoritfilm är action och min favoritmat är kebabpizza. Jag är 183 cm lång och väger 75 kg. Mina ögon och mitt hår är svart och min favoritfärg är också svart. Min bästa vän är Yasin och han skrattar mycket. Mitt favoritlag är FC Barcelona. Jag gillar att jobba med bilar och min favoritbil är Audi.
Det här var lite om mig.

Ehsan

Ehsan presenterar sig

Hej!
Jag heter Alireza och kommer från Afghanistan. Min favoritfilm är actionfilmer på hindi och min favoritmat är afghansk mat. Jag ycker om att spela fotboll. Jag bor i Kil. Min bästa musik är kärleksmusik. Min bästa färg är svart. Vi är 9 personer i min familj. Min mamma, min pappa, tre bröder och fyra systrar.

Alireza

Hej!
Jag heter Meba. Jag kommer från Eritrea och jag kom till Sverige 2014 och jag bor i Forshaga. Min favoritmat är kyckling och ris. Jag spelar fotboll tre gånger i veckan. I framtiden vill jag jobba som bilmekaniker. Min favoritbil är Volvo.

Meba

Meba presenterar sig

Hej!
Jag heter Ivan. Jag kommer från Ukraina. Jag bor i Sverige sedan två månader. Jag är 16 år. Och jag bor i Deje. Jag tycker om sport och spelar gitarr. I Ukraina höll jag på med styrketräning. Jag läser på ForshagaAkademin. Jag bor med min mamma och två systrar. Mina storasystrar är 36 och 39 år gamla. Hon som är 36 år gammal jobbar på Swedbank. Hon som är 39 år är servitris.

Ivan

Ivan presenterar sig

Hej!
Jag heter Amir och jag är från Afghanistan. Jag är 16 år gammal och är 175cm lång och jag väger 55 kg. Jag har svart hår och bruna ögon. Jag bor sedan fyra år i Sverige. Jag bor i Deje. I framtiden vill jag jobba med datorer. På fritiden spelar jag fotboll, simmar, cyklar, spelar Ps4 och tittar på mobilen. Jag tycker om actionfilm och min favoritbil är Audi. Min favoritmat är pizza. Mitt favoritlag är FC Barcelona och min favoritfärg är svart.

Amir

Hejsan!

Jag heter Rohullah. Jag kommer från Afghanistan och bor i Kil. Jag har läst två år på Forshagaakademin. Skolan är jobbig för att svenska språket är jättesvårt.  Jag tycker inte om matte. Jag är 173 cm lång och väger 72 kg. Min favoritmat är qabuli, en risrätt från Afghanistan. I framtiden skulle jag vilja jobba som svetsare. På min fritid brukar jag träna löpning.

Rohullah

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »