Exempel på tidningsnotiser

Värmlandstrafik körde fel – passagerare fick sparken

På tisdagsmorgonen hade mannen bokat en tid hos Migrationsverket kl: 9.15. Han åkte klockan 8.00 för att komma fram i tid men när han var framme hos Migrationsverket var det mycket människor i kön och han väntade nästan tre timmar. Sedan när han var klar tog han bussen till jobbet i Forshaga och bussen kom fram två timmar försent. Mannen undrade varför bussen var så sen och han frågade busschauffören. Han svarade att han körde på fel väg. Mannen chef ringde och undrade varför mannen inte var på jobbet och när han skulle berätta sa chefen direkt att mannen var avskedad.

Av: Zabihullah och Wali

Sålde droger för att överraska sin syster

Den 25-årige mannen skulle resa till Marocko för att vara med på sin systers bröllop. Han ville ge sin syster  en stor överraskning och började sälja droger och innan bröllopet togs han av polisen. Så han kom inte till sitt land för att se sin systers bröllop.

Av: Ibrahim

Kvinna misshandlades av fyra män

På onsdagen klockan 02.00 på natten i Mora misshandlas en 21-årig kvinna på vägen hem från ett disco. Hon överfölls av fyra unga män. Männen var berusade och slog kvinnan våldsamt. Kvinnan vårdas nu på sjukhus. Polisen vet inte varför kvinnan misshandlades. Kvinnans tillstånd är inte tillräckligt bra för att polisen ska kunna förhöra henne. En kvinna som passade har identifierat männen och anmält dem till polisen. De fyra männen har gripits av polisen.

Av: Nasrin

Fotnot: Notiserna är påhittade av eleverna 

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »