Lucka 17: Pålitliga P

Idag presenterar vi pålitliga P:

Pelargonerna poppar popcorn

Pelle Pettersson pekar pedant på plantans passande plats. Påflugna paddor pladdrar på plantans plagg. Plagget passar plantans pekande plåtar. Pelle påskyndar processen på plantans pladdrande paddor. Paddornas pladder plågar Pelle Petterssons pelargoner. Pelargonerna poppar popcorn på populära Perssons paddock. Perssons porslin protesterar på pelargonernas plats på Perssons paddock. Perssons politiker pampas porslinets protester. Porslinet pladdrar påskyndat på palmen på panikslagna papper. Palmen packar pedant portföljen på parlamentistens pannkaka. Påflugna pannkakan protesterar patetiskt på portföljens plats. Pelle planterar persikor på Perssons potatisar. Pelles persikor pratar poänglöst paralyserade på Perssons persiska potäter. Pladdrande paddorna påverkar porslinets protester på Pelles pelargoners plats på Perssons paddock.

Please follow and like us:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.