Sverigebrev från Javad till sin familj

Hej på er!

Jag hoppas att ni mår bra när ni läser det här brevet och för alltid.

Nu bor jag i Karlstad som ligger i Sverige och här finns inte skillnad mellan att vara invandrare eller svensk. Jag studerar grundskolan här och ska börja i Komvux i höstterminen. Det är bra att vara i EU och jag känner mig nöjd här men det som gör mig missnöjd är att det ibland är kallt väder på vintern.

Nu har jag egen lägenhet och kan sköta mig bra i det nya landet efter 4 år. Jag har lärt mig persisk mat och lite svensk mat. Jag har hittat nya kompisar som är bra och det är skönt att min bror är här och att jag har kontakt med honom.

Ta hand om er och tänk inte så mycket på oss!

Mvh
Eran son Javad R

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »