Sverigebrev från Mojje till en vän

Hej Mahamed?

Hur är det med dig? Jag har det bra? Jag bor i Sverige! Jag bor i en stad som heter Forshaga i en lägenhet med 3 rum och kök. Jag bor tillsammans med en svensk kvinna. Jag studerar på Språkintroduktion nu. Jag gör mat varje dag, pasta, ris och lamm, men jag saknar min mammas mat också.

Det är mycket skillnad mellan Sverige och Somalia. Sverige är mycket kallt och har mycket snö! Sverige är frihet. Men jag saknar mitt hemland och min familj.

Jag saknar dig och hoppas att vi kan ses snart!
Kram Mojje

Please follow and like us:

Ett svar på ”Sverigebrev från Mojje till en vän”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »