Det är viktig att alla går på idrotten

Det finns många människor som inte tycker om idrotten. De tycker att det är tråkig att träna på gymmet, springa, simma och andra aktiviteter. De tycker om att sitta i soffan och titta på tv och syssla med mobilen. De vill helst vara inomhus. De som inte vill träna någonting känner sig oftast trötta och livet blir tråkigt, tror jag.

Över hela världen finns det många människor som inte vill träna någonting. Det är inte bra för kroppen och hälsan. Till exempel blodcirkulationen blir sämre, och det kan leda till viktuppgång.

Jag tycker om idrotten. Det finns många andra som gillar att spela fotboll i sin vardag, en del simmar, boxar eller åker skidor. De känner sig oftare glada och friska. Det är roligt också tycker jag.

Jag tycker att det är jättebra att alla går på idrotten och tränar något som är roligt t.ex. springa, träna på gymmet, spela fotboll eller boxning. Jag tycker att idrotten är viktig för människan. Och också jättebra för alla kroppens organ. Det är väldigt bra att man tränar någonting i sin vardag.  

Om människor inte vill träna någonting så är jag rädd för att det kommer bli en stor hälsofara i Sverige.

/Hossein Hosseini.

Please follow and like us:

7 svar på ”Det är viktig att alla går på idrotten”

  1. Wow! Jättebra idéer och förklaring Hossein! Att man tränar något betyder att du är frånvaro från beroendet, exempelvis alkoholist, röka cigarett, eller för de som tittar på samlagsvideo. Så det är bra tips tycker jag. Jag vill bara säga: försök såhär! Jätteduktig! 😀

  2. Hej Hossien! När jag läste texten så fick jag veta hur viktigt det är att träna något. Jag håller med dig och man måste träna något för att bli frisk och fin. 👊🙏.

  3. Hej Hossein bror!
    Jag håller med dig! Du har en bra ide om idrotten och idrotten är bra för en sund kropp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »