13 svar på ”Låt aldrig dina vänner vara ensamma!”

  1. Mosi! Om jag kunde dra ner regnbågen, skulle jag skriva ditt namn på den och lägga tillbaka den på himlen för att låta alla veta hur färgstarkt mitt liv är med en vän som dig. 😂😂😂😂👌

  2. Hej Sara👋! Jag vill bara säga att en stark vänskap behöver inte daglig konversation eller att man är tillsammans, så länge relationen lever i hjärtat.❣️❣️❣️❣️ Sanna vänner sviker aldrig. Och tack ska du ha för din fantastiska åsikt.

    1. Hej igen! Jag vet en stark vänskap är så men förfarande tycker jag att man ibland ska lämna personer själva. Kanske de ska skratta framför dig men glöm inte att kvällar är så grymma därför klarar man sig bättre på dagen med sina sorger.

  3. Jag är tacksam för alla mina fantastiska, snygga och vackra vänner som delade sina idéer med mig. Jag är väldigt glad att svara på era kommentarer. Jag blir mer glad om du gör fler kommentarer och jag kommer att uppmuntras av dina underbara kommentarer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »