Ett bra minne

En dag i sommarland jag åkte med mina kompisar.Det var jätte kul vi åkte klockan 8:00 härifrån för att vi åt frukost klockan 11:00.Det finns många människor som kommer och sen bada och spela basket.Det var dåligt väder dimmigt och regnar och blåser mycket.Det var kallt och sen vi åt mat klockan 5:00 och sen åkte vi hem.

Viktiga minnen är bra till exempel bada med mina kompisar det blir jag glad av.

Jag tycker om att bada med mina kompisar dom är bra och roliga därför blir jag glad. För att jag tycker om mina kompisar är roliga.

Jag tycker om att jag åkte med mina kompisar i sommarland och jag tycker om vi bada tillsammans.Jag tycker det var kul i Sunne.Asså jag gillar att  prata med mina kompisar och att skoja med varandra.

Jag tycker alla borde åka till sommarland!

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »