När Ahmed blir arg

Hej, idag ska jag berätta om när jag blev arg på en person. Det var en helg då det var lov för en tid sedan. Då beslutade jag mig för att åka till Göteborg och träffa kompisar. Då åkte jag från Kil till Göteborg med min kompis. När vi var framme i Göteborg stod min kompis där ute och väntade på mig och när jag såg honom vinkade jag till honom att jag är här. Då sa jag till min kompis som var med mig från Kil till Göteborg: “Hejdå vi ses snart!” När vi åkte hem åt vi mat och drack te. Efteråt blev vi jättetrötta och vi lade oss i sängen och sov vi till klockan 11:00 morgonen efter. Efteråt åt vi frukost och gick ut, vi åkte till stan och olika ställen och vi chillade jättemycket med andra kompisar. Sen åkte vi till stan och där hittade vi en restaurang och åt mat med mina kompisar. Sen kom vi tillbaka hem och drack te och lade oss igen för att det var klockan tolv på natten och jag var jättetrött.

Nästa morgon åkte vi till en stad som heter Borås och där var en afghansk fest där chillade vi jättemycket och vi var jättenöjda och dansade jättemycket. Det var min sista dag i Göteborg och på morgonen tänkte jag att åka tillbaka Kil och då åkte vi hem. På morgonen åkte jag och min kompis till centrum och köpte biljett. När jag köpte biljetten var det 5 minuter kvar till tåget skulle åka. När jag köpte biljetten skyndade jag till tåget men tåget åkte från mig och jag blev besviken och sa att det var dåligt. Sen kom det en annat tåg som åkte efter 40 minuter och jag visste inte att den här biljetten inte funkade på det andra tåget. Då satte mig jag i tåget och då kom konduktören till mig och sade: “Kan du visa till mig din biljett?” Då sa jag “Visst!” Sen när hon såg min biljett sa hon plötsligt till mig att den här biljetten funkar inte på det gamla tåget så du måste köpa en ny biljett. Sen frågade jag varför funkar den här biljetten inte på det här tåget. Hon sa till mig “Jag vet inte, det är du som köpte biljetten, de här pengarna går till SJ inte till oss så jag kan inte säga till dig att det är ingen fara och du kan sätta dig. Efteråt sa hon till mig att jag får kliva av i Trollhättan och jag sa nej.

Då där fanns en kille som hjälpte mig han sa till mig att “Vänta, jag ska prata med henne.” När han gick dit och pratade med henne då sa hon till honom “Nej, det går inte. Han måste köpa en ny biljett. Då sa han till mig att du måste köpa biljetten och den dagen hade jag inga pengar med mig att köpa biljetten åt mig. Men den killen som satt framför mig han köpte biljetten åt mig och sen sa jag till honom att ge mig hans telefonnummer så jag kunde swisha till honom senare. Jag känd mig jättearg och jag kunde inte vänta på att komma fram till Kil. Jag vet inte varför hon gjorde så men jag glömmer aldrig det som hon gjorde mot mig. Jag vill inte säga att hon var rasist eller någonting annat för att jag är en invandrare. Men hon var en jättenegativ person och jag tycker inte om henne. För att alla ska ha sina rättigheter.

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »