Den första dagen i Sverige

Hej!   

När jag kom till Sverige var det jättekonstigt för mig, eftersom jag inte kan svenska. Jag kunde inte prata med personalen och jag bara pratade med dom med lite lite engelska för att lösa mina problem och jag träffade olika person här i Sverige som är svenska, arabiska, afghanska och mer folk. Första tiden kunde jag inte  svenska och sen gick jag till skolan varje dag och träffade läraren och sen efter 2 månader vågade jag öppna min mun och nu är jag jätteglad för ätt jag kan prata svenska med läraren och de svenska killarna och nu studerar jag på Forshagaakademin i Forshaga i Grupp 2a.

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »