Den första tiden i Sverige

Den första tiden som jag  kom till Sverige allt var jättekonstig för mig för att vädret var kallt. Det fanns ingen person som pratade med mig med mitt språk. Jag förstod inte svenska och svensk kultur. Allt gick inte bra för mig. Jag hade inte vänner. Jag kunde inte laga mat till mig själv och kunde inte ens åka till Karlstad. Men nu går allt  jättebra för mig och jag mår mycket bra. MashAllah! Jag har många vänner. Jag kan prata lite svenska och skolan går bra för mig. Nu har jag lyckligtvis inte mer problem i Sverige. Vi hade olika idrotter på Sannerudsskolan. Det var lite konstigt men läraren tränade oss. Det blev roligt.

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »