Raihanas brev till Nadia Murad

Hej Nadia Murad!

Nadia Murad Foto: Wikipedia CC-By Frank Schwichtenberg-SA

Hur mår du? Jag hoppas att går allt perfekt nu för dig. 26 i april var jag på  museum i Karlstad och jag har läst information om dig och ditt liv. När jag har läst din text som du har skrivit gör det jätteont i mig men jag tycker ändå att du är väldigt bra och modig.

Jag känner att du hade ett väldigt svårt liv och samtidigt var du en jättestark och modig tjej. Det var en väldig katastrof i ditt liv men du har kämpat bra. Du är  inte rädd och du har inte tappat känslor.

Jag önskar att du mår bättre nu och har ett bra liv.

Jag stolt över dig och jag vill säga tack för allt som du ger till andra tjejer så att de vågar att var modiga liksom du. ☹️‍

Hej då!

Vanligt hälsningar

Raihana

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »