Jag tycker att det är himla kul att åka skidor

Det är dags att jag med några av mina kompisar ska åka skidor. Nu är vi på Frykstahöjden. Här är en bra skidbacke som ligger i Kil nära Fryken. Vädret är fint och soligt och det finns så många här och åker skidor.

Jag så upptäcker att en av mina kompisar som heter Ahmad är också här och jobbar som praktikant.

-”Hej Ahmad! Hur är det med dig?
Hur kul har du?”, frågade jag.
Han säger till mig:                                                                  -”Det är bra, kul att se dig.”
Ahmad trivs bra här och ser piggare ut. Först hjälpte han oss med skidor, skor, varma kläder, ett par skidbyxor, hjälm etc. Han hjälpte oss med hur vi kunde använda slalomgrejerna.

Nu vi är redo för att åka skidor men en personal som jobbar här vill prata med oss . Han vill hjälpa några ungdomar som är här för första gången och åka skidor för första gången. Han säger att ni som kan åka skidor kan börja åka.

Det är tredje gången att jag är här och åker skidor säger jag och han säger ”Du får åka skidliften”. Förra gången var ett år sedan och då var det svårt att åka skidor men nu känns det jätteskönt åka skidor eftersom det är lätt för mig nu. Med tanke på att jag har varit här tre gånger bara så är jag jätteduktig kan jag säga. När jag åker skidor känns det lite kallt och läskigt. Det är skönt när jag åker skidliften till uppe på höjden. Efter en timma fick vi fika vilket var väldigt gott.

Jag tycker att det är kul och skönt när man åker skidor. Jag hoppas att jag kan komma här ofta på vintern.

Please follow and like us:

4 svar på ”Jag tycker att det är himla kul att åka skidor”

  1. Kul!!! Jag var där förra året med alla kompisar från Kil. Men snälla säg hur många gånger ramlade du?

  2. Jag har verkligen ingen aning men inte så många gånger. Man måste ramla många gånger för att lära sig åka skidor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »