Behåll åldersgränsen för tatuering

Idag är det många ungdomar som är intresserade av tatueringar och vill tatuera sig på olika delar av kroppen. Alla ungdomar som är under 18 försöker på sätt att övertyga sina föräldrar att låta de att tatuera sig. Och tyvärr är det nästan alla familjer som beslutar att tillåta sina barn tatuera sig och det är inte klokt. Man tänker inte om framtiden och nackdelen med tatuering utan låter de sina ungdomar att tatuera sig. Jag tycker att det ska förändras människors attityd till tatuering och att det ska finnas en exakt gräns för tatuering.

Idag ser man att det finns många platser dit ungdomar går och tatuerar sig, och först och främst är det de som är skyldiga, men de bryr sig inte om åldern och att ungdomarnas familjer som inte tillåter, utan bara tänker på pengar. Och på andra steg är det familjen som är ansvarig att ta hand om sina ungdomar och vara försiktiga med att ungdomarna inte tatuerar sig tills de blir vuxna. Ungdomar som tatuerar sig när de är under 18 år påverkar andra ungdomar i samhället, genom att andra ungdomar blir engagerade och vill tatuera sig och då ökar antalet till en stor nivå som kan skapa problem i samhället. Nu tänker kanske någon att man hindrar ungdomar i det här sätt och man hindrar de saker som alla andra vill men verkligen det är inte så.

Jag vill påstå att vi måste tänka på ungdomars framtid och nackdelar som tatuering har på kroppen. Och speciellt när man är ung  påverkar det mer på kroppen som leder ofta till olika typer av sjukdomar. Då kommer vi fram till att det måste finnas en gräns för tatuering och vi ska inte tillåta ungdomar som är under 18 år att tatuera sig.

Please follow and like us:

Ett svar på ”Behåll åldersgränsen för tatuering”

  1. Ja gör något för att vända trenden med tatueringar . Skapa opinion för att få bort tatueringar från samhället. Hjälp oss föräldrar att skapa debatt om att barn inte ska tatuera sig och inte vuxna heller

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »