Amins jullov

Jag har haft väldigt roligt jullov. Jag var med min familj vi firade jul tillsammans vi hade en bra dag. Sen reste jag med min familj till Norberg hos släktingar till min familj där hade jag fint dagarna vi gick tillsammans till restaurang vi åt god mat och andra dagen gick vi till badhuset där var roligt för mig jag tycker om att vara hela tiden i badhuset. När vi kom hem efter några dagar träffade vi mormor och farmor det var roligt dag hos dem. Sen åkte vi hem efter några dagar gick vi på bio vi såg en film som heter Tjuren Ferdinand det var rolig film. Sådär var mitt jullov det var fint och skönt jullov faktiskt.

Please follow and like us:

2 svar på ”Amins jullov”

  1. Hej, Amin, jag tycker du hade ett fint jullov och du har besökt många platser. Jag önskar dig att du ska ha ännu bättre jullov bästa år!

  2. Hej Amin! När jag läste texten då var det fantastiskt faktisk. Hoppas att du har bra dag hela tiden!🤙🤙

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »