Jobbkrisen är en bluff

Idag  är  de flesta  ungdomar  för  lata,  de  orkar  inte  att   jobba  och  vill  inte  arbeta  i  ett   företag som  betalar  mindre  lön.  De  vill   bara   vara hemma  och  spela  dataspel  eller  mobilspel  och  går ut   för   att  röka cigaretter  med  kompisarna.

Min   åsikt   är   att   man   ska   ta   ansvar   själv,   leta   efter   ett   jobb för   livet.   Är   alla   dagens   ungdomar för   lata?  

Jag har   läst   en aftonbladet   skriver   av   Linda   Skugge    ́ ́Jobbkrisen  är   en   bluff ́ ́ aftonbladet   2.9.2010.   Hon   tycker   att   idag   finns  många   jobb,  men  dagens   ungdomar   är   för lata   dem   vill   tjäna  pengar   utan  att  arbeta.   Jag   tycker   att   hon   har   rätt   och   jag  håller   med henne.

För   det   första   det   finns   många   ungdomar   som   inte   vill   gå   till  skolan   för   att   utbilda   sig   och därför   är   det   jobbigt   för   de   för  att   hitta   jobb   så   enkelt.   Dessutom   är   det   också   många   som ursäktar   på   staten   eller   landet   för   att   de   inte   vill   undvika  sina  roliga   saker   vilket   innebär dataspel   och   så   vidare.

För   det   andra   är   att   det   är   många   ungdomar   som   väntar   på  sig   tills   de   hittar   ett   lätt   jobb   eller ett   jobb   som   de   har   lust  för   att   jobba   i.   Förutom   det   också   finns   några   som   är  beroende   av saken   de   håller   på   nu   så   att   de   inte   har   tålamod  för   jobb,   särskilt   för   ett   jobbigt   jobb. Dessutom   det   finns   vissa  personer   som   aldrig   har   haft   ett   jobb   för   att   de   har   tagit   arv  från sina   föräldrar   allt   som   behöver   pengar.   De   vet   ingenting  att  de   är   för   lata,   hur   man   får   jobb, hur   man   tjänar   pengar,  var   kommer   pengarna   ifrån.

Avslutningsvis   vill   jag   säga   att   man   ska   gå   runt   och   leta  efter  ett   jobb   och   ha   ett   bra   jobb   för livet.   För   övrigt   det   skulle  vara   hjälpsam   om   du   få   upp   ögonen   för   att   man   aldrig   hittar  ett   fint jobb   utan   man   bara   skapar   själv   ett   fint   jobb.

 

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »