8 svar på ”Hemma hos Sara”

  1. Hej Sara! Oj va bra att du berättar vad som händer hemma. Det var så otroligt bra. Lycka till!😎😜😎😜

  2. Vilken härlig dag!!! Jag har insett att det pratades tre språk hemma hos dig. Bland annat arabiska, turkiska och kurdiska, eller?

  3. Wow Sara! Vad söt din lillasyster Hediye är, och din mamma är jättelycklig! Bra jobbat, Sara, var alltid glad med din familj.

  4. Sara, jag vill säga en sak till dig. När jag har sett den filmen då förstod jag att när du gifter dig då är du en fantastisk mamma och snäll.

  5. Hej på er! Tack för era kommentarer. Det var pinsamt att gjora det. Men nu tycker jag inte så för att ni har skrivit jättebra kommentarer! Och Mustafa, vi kan bra turkiska, kurdiska och lite svenska, inte mer språk. Hoppas ni får lycka i framtiden.

  6. Det är en mysig film, tycker jag! Och ni är en lycklig familj för att ni alla bor i en lägenhet med pappa, mamma och syskon och ni känner er inte ensamma och ni är alltid tillsammans. Ni är lyckliga, tycker jag! Lycka till bästis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »