15 svar på ”Ahmad och Yassin intervjuar Isabella om Skam”

  1. Jag hållar mig med er att Noora bli ihop med William, Eva med Jonas och Vilde ska hitta en kille som passar får henne. Jättebra intervju. Lycka till!

  2. Hej grabbar! Ni två är hemskt duktiga att ställa frågor till en person. Jag blev förvånad över hur bra ni är!Jag tycker att ni gör ett bra jobb och det var hemskt bra. Jag tycker om när Isabella sa att “jag började på fredag och slutade på söndag.” Hahahaha! Lycka till! 😜😋😜😋😋😜😜😜😜😜

  3. Ojj! Viken bra intervju har ni gjort! Ett stort grattis till Ahmed och Yassin för att ni har kämpat jättemycket för lära er svenska och jag tycker att ni är väldigt bra på svenska. 👏👏 Lycka till! 😊😊

  4. Hej kompisar! Det är en bra intervju och ni ställer viktiga frågor. Lycka till mina kompisar! 😁 Inshalla, nästa gång ska jag och ni göra en intervju om Skam.

  5. SÅÅÅÅ KUL ATT BLI INTERVJUAD AV ER! Riktigt fina människor och jag önskar er allt gott! Kram Isabella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »