När jag tjänade pengar på att ha ont i magen

När jag var barn var jag rädd för att gå till skolan. Varje gång när jag gick till skolan fick jag ont i magen och min lärare ringde snabbt till pappa och pappa skyndade sig och tog mig hem.

Och denna saken hände om och om igen i ett år.

Jag har träffat många läkare men alla sa att jag inte hade någonting. Mina föräldrar blev så trötta på mig. Min pappa var tvungen att lämna jobbet varje gång jag hade ont i magen. Sen fick min skola och mina föräldrar reda på att jag fick ont i magen för att jag var så rädd för skolan.

Pappa sa att han hade en lösning. Jag ska ge dig pengar varje dag om du inte får ont i magen. Jag sa ok men jag var fortfarande rädd för skolan. Men jag var tyst för att Jag skulle få pengar.

Please follow and like us:

19 svar på ”När jag tjänade pengar på att ha ont i magen”

  1. Hahahahaha, men han hade en bra lösning😂 Nu om jag vill nånting som du inte gör, kommer jag säga att du får pengar och då kommer du göra det… 😂😂 Bra jobbat älskling 😍😘

  2. Hahahahahaha, vilken festlig berättelse du skrev men du var väldigt lättmutad för att du skulle stanna i skolan! I alla fall är det jätteroligt och jag skrattade mycket. Lycka till Raghda M!

  3. Haha! Fint skrivet Raghda. Vad behöver du när du rädd nu? Ska du ringa till din pappa och få pengar eller till vårdcentralen? Ändå bra jobbat kära syster.🤗

  4. Det var roligt minne!! Jag tror du är en miljonär med detta jobb. Har du ont fortfarande i magen?🤔. Men det verkar inte som att du är rädd för skolan. Fortsätt med såna saker. Hur man tjänar pengar med ont i kropp 😀.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »