Tiden förflyter men minnena är kvar….

När jag var liten då hade jag många kompisar och de var mina klasskamrater också. Alltid var vi tillsammans och hjälpte varandra, med läxor och annat. Det var en by som vi bodde i där alla mina kompisar hade tama djur. Ko, får, åsna och häst.

När alla djuren hade samlats på en plats blev det ett sånt kaos. Då kunde vi inte höra varandra och vi kunde inte göra någonting och sen satt vi och bara skrattade. Det var jätteroligt för oss och det såg jätteroligt ut. Den här tiden kände vi oss mycket glada med små lamm och små killingar. De var jättegulliga och de bräkte alltid  så mycket och sen när vi sov på natten då hörde vi deras ljud. Vi drömde även om dem. Vi lekte så mycket med killingarna och lammen och sen skulle jag gå hem men min mamma lät inte mig att gå in hemma. Först sa min mamma till mig:”du måste byta dina kläder” för att jag luktade som ett djur.

När våren kom blev det blidväder. Alla djuren födde ungar, bergen och träden blev gröna och det såg jätteskönt och fantastiskt ut. Vi hörde fåglarnas ljud. Vindens sus i träden lät konstigt och lite grann förfärligt och skrämmande. Vi var rädda för ljuden. Det var jätteskönt att vi låg på gröngräset och sen blev våra kläder gröna. Vi kände gräsdoften. Vi letade alltid efter fågelbon och vi störde fåglarna. Vi kände oss alltid glada.

Please follow and like us:

12 svar på ”Tiden förflyter men minnena är kvar….”

  1. Jag tycker att djur alltid är snälla mot människor.
    Nickqadam jag tycker att du verkligen var snäll mot dem. ♥️

  2. Wow, jag blir mållös!!! Jag kan bara säga bra jobbat. När jag läste ditt minne då kändes det som att jag var där. Jag ville inte att ditt minne skulle ta slut. Du beskrev fruktansvärt fint miljön och stämningen i byn. Det är sjukt sant att tiden förflyter fort särskilt tider som var goda och roliga.

  3. Din mamma är som Kurdiska kvinnor. Om barnen var ute – ingen fara, men om barnen har smutsiga kläder – då blir det fara för dem. Det är inte bra. Jättebra skrivet och lycka till Nickqadam!

  4. Hej Nickqadam! När jag läste texten fick jag veta mer om dig och det var ett jättebra minne. Jag tycker att du är jätteduktig och jättesnäll mot dina klasskamrater och mot alla andra. Men du får inte vara rädd för någonting. Jag hoppas att du får ett bra liv. Lycka till min kompis. ☺😊

    1. Jag tackar för att du har sånt tycke för mig för jag är snäll mot andra! Okej, jag ska försöka att inte vara rädd för nånting. Lycka till du också kompis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »