Smaken av en åsnas hov

När jag var liten och var 6 år gammal hände en rolig händelse. Vi hade ”Eid” som är en högtid för oss muslimer.

Vi gick ute jag och mina två bröder Hassan och Said med mamma tillsammans för att fira och att titta på alla människor som var finklädda.
Jag minns att mina kläder var nya och fina jag hade en vit t-shirt och blåa jeans. Kläderna luktade fräsht. Vi lekte och hade roligt tillsammans.

Medan vi lekte då såg jag en liten åsna och då blev mina två bröder rädda men jag sa till dem ”var inte rädda”. Jag sa ”shshshsh” till åsnan och då började den springa efter oss, men efter en liten stund började åsnan gå tillbaka sakta, sakta och i denna stund började jag känna lite lugn så jag började springa efter den och tog åsnans svans.

När jag tog åsnans svans då sparkade den mig på munnen och jag ramlade. Jag fick panik och det gjorde jätteont. Jag kände hur varmt blod rann nerför halsen och jag såg hur min vita t-shirt blev röd. Jag hörde mamma skrika och hon och andra folk kom springande och tog mig till sjukhuset. Jag var ett modigt barn för att jag grät inte.

Denna händelse är jättenära till mitt hjärta eftersom det är ett roligt minne…

Please follow and like us:

3 svar på ”Smaken av en åsnas hov”

  1. Hej Asad! När jag läste texten fick jag veta mer om dig. Det var ett jättebra minne och var försiktig nästa gång. Lycka till! ☺

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »