En speciell skoldag

Det var en morgon då jag åkte till Karlstad. Vi samlades på Stora Torget och gick till Nöjesfabriken. Där fanns det människor från hela världen. När jag gick in såg jag många böcker som man kunde köpa. Det fanns flera aktiviteter att göra och jag gick till några som dansade. Jag träffade två komiker som fick alla som var där att börja skratta. Komikerna hette Anders Jacobsson och Sören Olsson. Efteråt gick vi och åt mat, det var pasta med sallad och det var jättegott.

Jag och mina kompisar Zeynollah, Ahmad N och Mustafa träffade några personer som ville göra en kortfilm och de frågade om vi ville vara med. Vi tackade ja och det var jättekul.

Sedan gick jag och mina vänner till några som sminkade våra ansikten. Jag och Ahmad sminkade oss till leopard. Sedan fick jag träffa tre kockar som jag fick intervjua. De bakade baklawa och jag fick smaka, det var gott! Kockarna har skrivit en bok där de tar upp flera olika matlagningsrecept. Den boken som de har skrivit har blivit känd.

Efter bokfestivalen skulle jag gå till tågstationen för att ta tåget hem. På vägen till stationen träffade jag på många människor som blev förvånade över min ansiktsmålning. De fick mig att börja skratta. Det var jättekul på bokfestivalen och jag fick uppleva mycket roligt och jag såg massor av fina tjejer.

Sedan tog jag tåget hem till Kil.

Ahmad j KUNg

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »