Asad om sitt liv

Hej!
Det här är jag:
Mitt namn är Asad och betyder lejon. Jag är 18 år gammal. Jag föddes 30 mars 1998 i Somalia som ligger i östra Afrika och det kallas för Afrikas Horn.

Staden som jag är född och växte upp heter Kismayo. Jag bodde i Kismayo med min familj. I min familj är vi 9 stycken som är min mamma, pappa, mina tre systrar, tre bröder och jag som är den äldste.

Jag började gå i skolan när jag var 7 år gammal och jag slutade gå i skolan när jag var 15 år för att min mamma behövde någon som hjälper henne.

Efter ett tag flyttade vi från Somalia till Ethiopia och vi bodde där cirka 1 år. Sen efter detta kom vi till Sverige till min yngre bror Said. Vi kom till Sverige den 18 januari 2016 och vi bor i Forshaga.

Just nu går jag i skolan på ForshagaAkademin och jag trivs jättemycket där för att jag har chansen att göra min framtid bättre genom att lära mig mer kunskap.

I min framtid vill jag bli bilmekaniker för att jag tycker om att jobba med bilar. På min fritid gillar jag att träna, spela fotboll, läsa, lyssna på musik och att träffa mina kompisar.

Please follow and like us:

Ett svar på ”Asad om sitt liv”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.