En del av Mojtabas liv

Hej!

Jag heter Mojtaba och är 16 år gammal. När jag föddes i Afghanistan var det krig. Min familj tvingades lämna Afghanistan och flydde till Iran. Staden heter Mashhad. Då var jag bara en månad gammal och nu bor jag i Sverige . Jag kom ensam till Sverige för några månader sedan.

Mitt namn betyder den utvalda på arabiska. Mitt utseende är typiskt för afghaner. Jag trivs jättebra i skolan och vill fortsätta studera på universitetet. På fritiden brukar jag spela spel, simma ,spela biljard och titta på film. Mina favoritsporter är skidor, snowboard och simning.

I framtiden vill jag bli religionslärare.

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »