Boken om Nickqadam

Hej!

Mitt namn är Nickqdam och jag heter Hossainy i efternamn. Jag kommer från Afghanistan och jag föddas där min familj bor i Afghanistan i Mazarsharif.

Mitt namn betyder lycklig person och mitt utseende är genuint afghanskt. Jag trivs och jag har roligt i skolan för att jag lär mig nytt språk och jag har lyckligtvis snälla klasskamrater och snälla lärare. På fritiden spelar jag biljard, pingis, tränar på mina läxor, målar tavlor och på kvällen tränar jag på gym. Mina favoritsporter är gym och löpning.

I framtiden ska jag bli läkare för att det är min största önskan. Tack så jätte mycket för att ni tittar på den här videon:

Please follow and like us:

4 svar på ”Boken om Nickqadam”

  1. När jag läste texten fick jag veta vem Nickqadam är och vad han gillar att göra på fritiden. Jag hoppas du får bra möjligheter i Sverige och ett bra liv. Ahmad J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »