Khan aghas resa

Hej!
Jag heter Khan agha och mitt efternamn är Mousavi. Jag är 15 år gammal, snart blir jag 16 år gammal. Jag kommer från Afghanistan. Jag bodde i Afghanistan men där jag bodde var det krig och på grund av andra orsaker så flyttade vi till Pakistan. Jag föddes i Afghanistan 00/11/06.min familj består av 6 personer min brors fru och deras barn. Mitt namn betyder “mister kung”, det är ett turkiskt namn. Jag har bruna ögon, mörkt hår och mörka ögonbryn. I skolan studerar jag mitt hemspråk dari, engelska, matte, idrott, samhällskunskap och svenska. Jag går på Forshagaakademin.på min fritid pluggar, spelar biljard och kollar på TV.i framtiden siktar jag på att bli datorprogrammerare. Mitt favoritämne är datorprogrammering. Min favoritsport är kricket. min favoritmat är Qaboli som är en persisk maträtt.

 

Please follow and like us:

Ett svar på ”Khan aghas resa”

  1. När jag läste texten blev jag lite känslosam eftersom det är en historia många av afganiska killar kan känna igen sig vid. Jag hoppas du får ett bättre liv än du har haft. Ahmad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »