En måndag i mitt liv

Igår var en sån där fantastisk måndag! Vaknade upp vid 07:40 och insåg att jag hade bara 20 minuter på mig att bli klar för att hinna med bussen till Forshaga, som skulle rulla iväg klockan 08:14. Ni kan gissa hur stressad jag var! När jag äntligen kom till skolan efter en försenad buss, möttes jag av min första lektion i svenska som började 08:40. Men för att vara på den säkra sidan var jag redan i klassrummet 5 minuter innan klockan tickade igång.

Matematiklektionen var nästa äventyr, men jag hade faktiskt redan krossat alla uppgifter. Under lektionen kollade jag istället på fysikboken, eftersom det väntade ett ljudprov från det andra kapitlet. Att säga att provuppgifterna var en enkel match vore en underdrift – jag löste dem på ungefär 25 minuter. Lunchen kl 12:00 var pricken över i:et, pasta med kyckling som var oerhört smaskig.

Efter lunch hade vi idrottslektion, men min kompis och jag hade lyckats övertala läraren att låta oss träna på gym istället. Bröst och triceps var dagens fokus, och vi gav järnet fram till nästan klockan 16:00. Efteråt bar det av hemåt – min kompis bor i Kil och jag i Deje, en resa på cirka 15 minuter. Kvällen fortsatte med en uppfriskande dusch, en god middag och en stund framför datorspelen. Familjen samlades sedan för att dela våra äventyr, och klockan 22:00 sa jag godnatt till en givande måndag. 

Jag hoppas  att ni också har haft en bra måndag. 🙂 /M

Please follow and like us:

Ett svar på ”En måndag i mitt liv”

  1. Vad kul du hade igår! Stressig morgon, men du fixade allt. Skolan och träningen lät givande. Hoppas du får fler sådana bra måndagar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »