Roda berättar ett sommarminne

Hej!

Jag och min familj har rest till Göteborg på mitt sommarlov. Vi har besökt min kusin och det var jättespännande för vi hade inte träffats på länge.

Vi tog tåg från Karlstad till Göteborg och det tar 3 timmar och 15 min. Vi åt somalisk mat. Det var god mat. Min kusin har fått tvillingar och jag har hjälpt henne. De var jättejobbiga men ändå är de roliga. Jag har varit tre veckor i Göteborg och jag har träffat min bästa kompis. Jag har så många kompisar i Göteborg därför gillar jag att vara där. Jag och familjen delade rum. Det är svårt när man delar bara ett rum med en hel familj, för min kusin bodde i en liten lägenhet. Vi har kollat några filmer med min kusin tillsammans med barnen. Men barnen gillar inte actionfilm. De vill bara kolla på barnkanal typ hela tiden. Jag var trött ibland för jag kunde somna tidigt och jag vaknade kl. 7:00 på morgonen ibland. 

Vi kom tillbaka till Forshaga. Vi hade tagit buss när vi åkte tillbaks och det tog mer än 4 timmar. Jag var trött i bussen och somnade i bussen men jag vaknade när vi var i Karlstad. Vi gick av bussen och började gå till busstationen för att ta vår buss hem. Alla i familjen var trötta men jag vet inte varför. När vi kom till busstationen gick vår buss precis och vi fick vänta en timme på nästa buss. Det var en dag som jag kände mig mycket lycklig. Jag började skolan redan nästa dag igen. 

Av: Roda

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »