En viktig person i Zahras liv

Jag vill skriva om den viktigaste personen i mitt liv. Jag tänkte mycket på vem som var den bästa vännen och personligheten i mitt liv hittills och jag kom till denna slutsats. Min mamma födde mig och samtidigt var hon min vårdnadshavare och hon har aldrig fått några pengar för detta arbete.

Min mamma var bredvid mig när jag var sjuk och hon vårdade mig som en sjuksköterska. Hon lärde mig hur man lagar mat. Hon lärde mig hur man arbetar med en symaskin.

Min mamma har arbetat så mycket för att jag ska kunna studera. Hon var med mig hela tiden.

Alla människor borde ha en sådan kamrat och vänlig vän i livet. Hon är en hängiven människa och en snäll mamma.

Av: Zahra

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »