Exempel på tidningsnotiser – 2

Äldre kvinna ihjälkörd av smitare

Vid 18-tiden på måndagskvällen blev en gammal kvinna påkörd strax söder om Deje. Kvinnan hittades död 100 meter in i skogen av en jägare. Det finns inga vittnen till olyckan och bilens förare är fortfarande på fri fot. Polisen vill ha tips från allmänheten.

Av: Amir

Statsministern krockade med älg

Igår kväll skulle statsminister Stefan Löfven åka till sin syster som bor utanför Stockholm. När han var på väg så kom plötsligt en älg, och de krockar med varandra. Och älgen blev påkörd av Stefan Löfven och Löfven blev allvarligt skadad. Efter några minuter kom många polisbilar och en helikopter. Idag på eftermiddagen har journalister intervjuat honom och han sa att  det var väldigt nära att han dog vid den här händelsen.

Av: Mohammad, Ali och Amir

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »