Parvins personliga brev

Hej!

Jag heter Parvin Haidary är 18 år och bor i Kil. Jag kom till Sverige för två år sedan från Afghanistan och jag pratar persiska, dari, och ganska bra svenska. Jag förstår också lite engelska.

Jag tycker mycket om att gå skolan och lära mig det svenska språket och om den svenska kulturen. Jag trivs jättebra här i Sverige och jag har fått uppehållstillstånd.

Jag går skolan varje dag och läser många ämnen: matematik, svenska, samhällskunskap, religion, modersmål, engelska, bild, historia och idrott.

Jag spelar fotboll på min fritid. Jag har jobbat på äldreboende i fyra veckor.

Jag vill gärna jobba med människor och tycker om att hjälpa till. Jag jobbar gärna på hotell eller restaurang med servering eller annan service. Att hjälpa äldre människor tycker jag också om och jobbar därför gärna inom äldreomsorgen.

Jag är en glad, rolig och positiv person som har lätt för att prata med andra människor. Jag lär mig enkelt nya saker, är bra på att samarbeta med andra människor och jag har ambitioner med mitt liv i Sverige.

Jag hoppas höra av er snart!

Vänliga hälsningar

Parvin Haidary

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »