Brev till Maria Alyokhina

Hej Maria!

Jag och Maria på Värmlands Museum

Hur mår du? Jag hoppas att du mår bra. Jag tycker det är viktigt att säga vad man tycker. Jag har läst om dig. Jag blev glad och ledsen. Du är så viktigt för oss alla kvinnor och tjejer att vara modiga. När jag läste om din historia då jag sa till mig själv  ”det var synd om dig att du fick fängelse i två år”. Nu är du en känd politiker jag vet också att du kommer göra mycket bra saker i Tyskland.

Och nu jag vet man måste springa efter sin dröm. När man är framför sin dröm då kan man göra mycket för nån annan också. Jag hoppas att jag nån gång i livet kommer att möta dig. Det vill jag från mitt hjärta.

Med varma hälsningar
Sara Özdemir

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »